+36 30 337 4465 info@leaderpark.hu

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt a Leader Park Rendezvényközpont honlapján. Rendezvényparkunk a Bakony alján Bábolna-Ölbőpuszta településen, a Bábolna-Kisbér-Mezőörs által körülhatárolt erdőrészben, egy 18 hektáros halastó partján fekszik.

A 4,6 hektáros rendezvénypark ebben a Duna-Ipoly Nemzeti park által felügyelt ökológiai csatornában lett kialakítva és kerül üzemeltetésre.

Régi vágyam volt, hogy e gyönyörű természeti környezetet bemutatva összepárosítsam azt az emberek egy-egy emlékezetes pillanatával. Legyen szó akár nyílt rendezvényről, közművelődési vagy kulturális programokról (koncertek, szabadtéri színházi előadások, kézműves vásárok, stb.), akár zártkörű rendezvényekről, úgymint céges programok (bemutatók, kiállítások, csapatépítő tréningek, családi napok) vagy családi összejövetelekről (esküvők, bankettek, születésnapok, stb.).

A jó emberek szívesen töltik emlékezetes pillanataikat arra méltó helyszíneken. Innen született a „Jóemberrezervátum” ötlete.

Az ötletet elhatározás, majd nagyon kemény 6 évnyi kivitelezési munka követte, melynek eredményeképpen a 2019-es esztendőben a Leader Park megnyithatta kapuit a nagyközönség előtt.

Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk!

Alakítsuk együtt az Önnek, Családtagjainak, Dolgozóinak vagy éppen a baráti körének egyik emlékezetes napját!

 

/Köszönetnyilvánítás: Itt köszönöm meg Páromnak, Beatrixnek a sok lemondással járó kitartását!/

 

Tisztelettel:

Ruskó József
rendezvényszervező, tulajdonos